Spise selskapsmat på Sløyden?
Våre dyktige medarbeidere har til sammen over 200 års erfaring med å tilrettelegge for vellykkede selskap til alle typer anledninger.
Vi setter oss gjerne ned med dere og utarbeider de riktige rammene for den store dagen, enten dere ønsker en enkel markering eller et større selskap.
Har dere ønsker om annen mat enn det som står i menyene, ikke vær redd for å spørre.
I vår flotte restaurant Sløyden kan vi servere for inntil 80 personer*. Vi kan også levere maten ut som catering.
Sjekk priser på leie av lokale, pris på utkjøring av mat, leie av kokk og/eller servitør, og våre bestillingsvilkår her.
Har dere noen spørsmål, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.
Pris for leie av lokale er 3 500 kr. I dette inngår hvite duker, servietter, blomster, og servitører.
Husets selskapsmat
Minimum 30 pers, 675,-
Chili- og hvitløksmarinert scampi med dillemulsjon og avocadosalat
(Allergener: skalldyr, egg, sennep)
Baconsurret indrefilet med sellerirotpuré, rødvinsglace,
stekt sopp, pastinakk og ovnsbakte rosewaldpoteter
(Allergener: melk, soya, selleri)
Yoghurt- og honning pannacotta
med marinerte bær og crumbles
(Allergener: hvete, melk)
Tapasmeny
Stor tapas, 499,-
Håndlagde tapasboller i smakfull tomatsaus (svin)
Honningglaserte kyllingklubber
Valdres Bukono-ost med hjemmelaget rabarbrakompott (melk)
Modnet norsk spekeskinke med hvitløksmarinert Kalamata-oliven
Sprø asparges med trøffelvinaigrette (sennep)
Pastasalat med pesto, soltørkede tomater, fetaost og ruccola (hvete/gluten, egg, melk, cashewnøtter)
Rå marinert laks med asiatisk gulrotsalat (fisk, soya)
Byggrynssalat med håndpillede reker og limedressing (byggryn/gluten, bløtdyr)
Dadler med bacon (svin)
Gresk tzatziki med mynte og olivenolje (melk)
Ovnsstekte småpoteter med rosmarin og havsalt
Hjemmebakt focaccia med aioli (hvete/gluten, egg)
Koldtbordmeny
Stort koldtbord, 599,-
Håndlagde karbonader med løk og smørstekt sopp (svin, melk)
Grillet lår av gårdskylling
Røkelaks og eggerøre med smør, fløte og gressløk (fisk, egg, melk)
Østfoldsk spekemat servert med rømme og flatbrød (svin, melk, sulfider, hvete/gluten)
Hjemmelaget potetsalat (melk, egg, sennep)
Kremet brokkolisalat med bacon (melk, egg, svin)
Skinkestek med fennikel og salvie (svin)
Roastbiff med estragonremulade (egg)
Grønn salat med urtedressing (melk, egg)
Skagenrøre med håndpillede reker og løyrom (melk, egg, bløtdyr)
Klassisk Waldorfsalat (melk, egg, selleri)
Fat med utvalg av norske oster, marinerte frukter og nøtter (melk, hvete/gluten)
Husets landbrød fra lokaldyrket speltkorn (hvete/gluten)
Pisket smør (melk)