Cateringmeny
Vi leverer catering i hele Indre Østfold og Akershus, med et minimum på 10 personer per bestilling.
Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål, en prat er helt uforpliktende. Priser på leie av personell, ekstrautstyr, utkjøring av mat, og våre bestillingsvilkår finner du her.
Varme retter
Husets kremede viltgryte, 309,-
Servert med potetmos og rørte tyttebær
(melk, selleri)
Braisert lammeskank, 329,-
Servert med rosmarinsjy, rotmos og urtebakte poteter
(melk, selleri)
Klassisk biff stroganoff, 299,-
Servert med ris og salat
(melk, hvete, gluten)
Rødvins-oksegryte, 299,-
Servert med potetmos og brød
(gluten, laktose)
Dersom dere ønsker flere retters meny, ta en titt på vår selskapsmeny.
Smurte bakervarer
1/2 Rundstykke, 35,-
(Allergener: hvete, rug, bygg, havre, melk, -ellers i forhold til garnityr)
Smørbrød, 135,-
Håndpillede reker (hvete, skalldyr, egg, melk, sennep)
Karbonade med løk (hvete, rug, bygg, havre, melk, sennep)
Skagenrøre (hvete, skalldyr, egg, fisk, sennep)
Røkelaks og eggerøre (hvete, rug, bygg, havre, egg, fisk, melk)
Baguette, 99,-
Ost og skinke, eller kylling i karrimajones
(Allergener: hvete, rug, bygg, havre, melk, -ellers i forhold til garnityr)
Baguette eksklusiv, 119,-
Håndpillede reker med majones, røkelaks med eggerøre, eller roastbiff med remulade
(Allergener: hvete, rug, bygg, havre, melk, -ellers i forhold til garnityr)
Snitter, 40,- pr snitte
(vi anbefaler 5 stk pr pers)
Håndpillede reker med majones (hvete, skalldyr, egg, melk, sennep)
Røkelaks og eggerøre (hvete, rug, bygg, havre, egg, fisk, melk)
Spekeskinke med pesto og soltørkede tomater (hvete, rug, bygg, havre, melk)
Roastbiff med remulade (hvete, rug, bygg, havre, egg, fisk, melk, sennep)
Brie med frukt (hvete, rug, bygg, havre, melk, valnøtter, selleri)
Karbonade med løk (hvete, rug, bygg, havre, melk)
Koldttallerken med brød og smør, 199,-
(Allergener: hvete, rug, bygg, havre, skalldyr, egg, fisk, melk, selleri, sennep)
Tapas
Medium tapas, 399,-
Håndlagde tapasboller i smakfull tomatsaus (svin)
Honningglaserte kyllingklubber
Valdres Bukono-ost med hjemmelaget rabarbrakompott (melk)
Modnet norsk spekeskinke med hvitløksmarinert Kalamata-oliven (svin)
Sprø asparges med trøffel vinaigrette (sennep)
Pastasalat med pesto, soltørkede tomater, fetaost og ruccola (hvete/gluten, egg, melk, cashewnøtter)
Rå marinert laks med asiatisk gulrotsalat (fisk, soya)
Ovnsstekte småpoteter med rosmarin og havsalt
Hjemmebakt focaccia med aioli (hvete/gluten, egg)
Stor tapas, 499,-
Håndlagde tapasboller i smakfull tomatsaus (svin)
Honningglaserte kyllingklubber
Valdres Bukono-ost med hjemmelaget rabarbrakompott (melk)
Modnet norsk spekeskinke med hvitløksmarinert Kalamata-oliven
Sprø asparges med trøffelvinaigrette (sennep)
Pastasalat med pesto, soltørkede tomater, fetaost og ruccola (hvete/gluten, egg, melk, cashewnøtter)
Rå marinert laks med asiatisk gulrotsalat (fisk, soya)
Byggrynssalat med håndpillede reker og limedressing (byggryn/gluten, bløtdyr)
Dadler med bacon (svin)
Gresk tzatziki med mynte og olivenolje (melk)
Ovnsstekte småpoteter med rosmarin og havsalt
Hjemmebakt focaccia med aioli (hvete/gluten, egg)
Koldtbord
Medium koldtbord, 499,-
Håndlagde karbonader med løk og smørstekt sopp (svin, melk)
Grillet lår av gårdskylling
Røkelaks og eggerøre med smør, fløte og gressløk (fisk, egg, melk)
Østfoldsk spekemat servert med rømme og flatbrød (svin, melk, sulfider, hvete/gluten)
Hjemmelaget potetsalat (melk, egg, sennep)
Kremet brokkolisalat med bacon (melk, egg, svin)
Skinkestek med fennikel og salvie (svin)
Roastbiff med estragonremulade (egg)
Grønn salat med urtedressing (melk, egg)
Husets landbrød fra lokaldyrket speltkorn (hvete/gluten)
Pisket smør (melk)
Stort koldtbord, 599,-
Håndlagde karbonader med løk og smørstekt sopp (svin, melk)
Grillet lår av gårdskylling
Røkelaks og eggerøre med smør, fløte og gressløk (fisk, egg, melk)
Østfoldsk spekemat servert med rømme og flatbrød (svin, melk, sulfider, hvete/gluten)
Hjemmelaget potetsalat (melk, egg, sennep)
Kremet brokkolisalat med bacon (melk, egg, svin)
Skinkestek med fennikel og salvie (svin)
Roastbiff med estragonremulade (egg)
Grønn salat med urtedressing (melk, egg)
Skagenrøre med håndpillede reker og løyrom (melk, egg, bløtdyr)
Klassisk Waldorfsalat (melk, egg, selleri)
Fat med utvalg av norske oster, marinerte frukter og nøtter (melk, hvete/gluten)
Husets landbrød fra lokaldyrket speltkorn (hvete/gluten)
Pisket smør (melk)